ANTALYA / KUMLUCA - Kumluca Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Öğrencilerimizi ve fedakar,özverili,çalışkan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Öğrenci velilerimizin okulumuza yaptıkları gönüllü bağış miktarları ve dekontları ekte sunulmuştur.

Ock

Öğretmenimize hayırlı olsun diyor, sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Ock

Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Ailesi olarak öğretmenimiz Emel ERYILMAZ´a  hayırlı olsun diyor, sağlığına bir an önce kavuşmasını Allah (c.c.) dan niyaz ediyoruz.

Ock

Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Ailesi olarak öğretmenimiz Özlem YILDIRIM´a hayırlı olsun diyor, vatana ve miietimize hayırlı bir evlat olmasını Yüce Allah´tan diliyoruz.

Ara

Velilerimizin okulumuza yaptığı bağışlar Kumluca Vakıflar Bankası Okul Aile Birliği hesabındadır

Ara

Okulumuzun ve sınıflarımızın deneme sınavları analizleri düzenli olarak, ders ders yapılmaktadır.

Kas

Okulumuzda Kırk Hadis Uygulama Etkinliği Başalmıştır.

Okulumuzda Münazara Etkinliği Çalışmalarımız Başlamıştır

Kas

Meslek Dersleri Kitap Okuma Etkinliğ Uygulaması Başlamıştır.

Kas

Genç Sesler Musiki Çalışması Uygulama Esasları için çalışmalarımız başlamıştır.

Kas

Okulumuzda Vefa Günleri Uygulamaları başlamıştır.

Kas

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenlerimizin yıl boyu yapacağı mesleki çalışmalar yayınlanmıştır.