ANTALYA / KUMLUCA - Kumluca Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Özlem YILDIRIM - İngilizce Öğretmeni

25 Aralık 1986 yılında Kumluca ilçesinde doğmuştur. İlk okul öğrenimini  Sarıcasu Darıyemezler İlkokulu’nda tamamlamıştır. Daha sonra  Kumluca Anadolu lisesini kazanarak 7 yıl boyunca ortaokul ve lise öğrenimine burada devam etmiştir. 2008 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Öğretimi bölümünden İngilizce öğretmeni olarak mezun olmuştur. Denizli Serinhisar ilçesinde göreve başlamıştır. Buradan Kumluca Kasapçayırı İlköğretim Okuluna atanıp orada 5 yıl görev yapmıştır. Şehit Ömer Halisdemir  İmam Hatip Ortaokulunda bir yıl çalıştıktan sonra norm fazlası olarak Anadolu İmam Hatip Lisesine atanmıştır. Burada da bir yıl çalıştıktan sonra Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokuluna geri gelmiştir.